Monday, 21 February 2011

''saya budak baru belajar''

yea,dulu aku nie bengong,tolol,bolong,bangang,xnak amek tahu pasal it sangat.now aku rase macam bez pulak tengok membe aku layan blog nie.tu yang try buat tuu..(bangga beb)
aku xde sumtin yang macam diari yang boleh luah ape bende alah macam2 lah.so aku wat r blog nie..:)(bangga lagi)soo jgn r menyalak kat aku sebab aku baru layan bende nie.sebab aku tak kesah pon if korang nak menyalak.(senyum sumbing)tak berape hari lagi aku mahir lah kot selok belok  blog nie.:)
-saya orang baru-

1 comment: