Thursday, 24 February 2011

''FUCK FOR FINAL EXAM''

28/02/2011 tarikh keramat tu,aku nak final exam da,haishh..
kene belajar sungguh-sungguh,1st sem aku dapat pointer 3.28.
final sem2 nie akak aku kata if aku dapat 3.5 keatas dye nak blanje aku amek lesen kereta.
wah,lagi semangat aku nak study betul.nak mintak ayah aku,orang tua tuu masih fikir aku nie budak-budak lagi.
lagi pula aku jarang sangat bercakap dengan ayah aku.ruang antara kami berinteraksi amat nipis.
assignment pula sejak sejak akhir ni banyak pula.haishh.
dala aku tak ramai kawan,gf apatah lagi.tak ade dape nak support aku.cuma ibu aku jela..(sayang ibu ketat-ketat)
now aku perlu FUCK UNTUK FINAL EXAM NI!!!!

Monday, 21 February 2011

''saya budak baru belajar''

yea,dulu aku nie bengong,tolol,bolong,bangang,xnak amek tahu pasal it sangat.now aku rase macam bez pulak tengok membe aku layan blog nie.tu yang try buat tuu..(bangga beb)
aku xde sumtin yang macam diari yang boleh luah ape bende alah macam2 lah.so aku wat r blog nie..:)(bangga lagi)soo jgn r menyalak kat aku sebab aku baru layan bende nie.sebab aku tak kesah pon if korang nak menyalak.(senyum sumbing)tak berape hari lagi aku mahir lah kot selok belok  blog nie.:)
-saya orang baru-